donderdag 5 januari 2012

Corsage's


Toen we vertelden dat we 11-11-11 gingen trouwen moesten we vanalles gaan regelen oa de bloemen. Dat was even twijfelen..Doen we wel iedereen een corsage? Vaak wanneer de foto's gemaakt worden zijn de eersten al kapot..Tot ik in het boek aan het bladeren was waar veel soorten bloemen in stonden om te haken. Toen Kwam het idee, ik ga ze haken
Augustus 2011 zij Renate en ik begonnen aan de corsage's die ik graag wou hebben voor onze bruiloft (JW & Jolette). Dit was een behoorlijk werk. Dachten we dat we er waren, kregen we weer te horen dat de bloemist, die het bruidsboeket, bruidsmeisjesboeket en het autostuk heeft gemaakt, dat ze nog weer zoveel losse bloemetjes moesten hebben, dus weer aan de slag..Uiteindelijk hadden we een geweldig magneetbord vol met hele mooie roze corsage's..
Heb hier "de dag" heel veel reactie's opgehad, maar ook de dagen er na..
We zijn nu een 2e setje corsage's aan het haken voor "de zingende Familie Tuinman". Met de kerst droegen ze paarse bloem en hulstblaadjes en nu werd ons gevraagd om rode corsage's te haken. Die zijn inmiddels ook weer af en heb ze net ingepakt, klaar om te verzenden..Geen opmerkingen:

Een reactie posten